Wie ben ik ?

Ik ben Helga Janssen en woon in Duiven. In 2009 ben ik begonnen met hardlopen, eerst bij loopgroep  de westduif en later bij Fros . Inmiddels heb ik diverse marathons in binnen- en buitenland gelopen. In januari 2016 heb ik een opleiding gevolgd tot hardloop trainer en op dit moment sluit ik de opleiding voeding voor sporters af.Inmiddels diploma elastisch tapen gehaald en hoop zo een breed pakket voor beginnende hardlopers te kunnen aanbieden en voor mensen met wat overgewicht om ook die te kunnen helpen afvallen door middel van een goede voedingskeuze en hardlopen of wandelen. Ook val ik in als trainer bij Actief Fit Arnhem. Een kleine update in de gegevens, inmiddels ben ik begonnen als sportadviseur bij EverydayFit in arnhem-zuid, dit is een fitness en cardio club met bijzonder veel aandacht voor de mensen die hier sporten, wat ik persoonlijk heel erg belangrijk vind.

previewfeelgoodrunning

Diploma’s en certificaten:

Hardlooptrainer, voeding voor sporters, elastisch tapen, obesitas en gedragsverandering, Fitvak A,Personal trainer business

In de planning:

Fitvak B (gestart), pre diabetes

 

 

Advertenties